Skip to main content
Bootverhuur

Bootverhuur Vlietland

 

De vloot van Watersportcentrum Vlietland is zeer uitgebreid. Of u nu een hele dag op pad wilt of gewoon een uurtje wilt dobberen op de mooie plas van recreatiegebied Vlietland. Het is allemaal mogelijk. Bij de bootverhuur van Vlietland kunt u een sloep, motorboot, zeilboot, kano, waterfiets of roeiboot huren.  

Vloot van Watersportcentrum Vlietland

Sloep
De sloep Volta 540 voor 8 personen is een zeer comfortabele sloep met een ruime kuip. Daarnaast is de boot makkelijk te besturen door de helmstok. Zeer geschikt voor een (half) dagje varen richting het centrum van Leiden of door de polder. 

Motorboot
Motorboot voor 4 personen met stuur en buitenboordmotor die elektrisch gestart wordt. Leuk voor een uurtje dobberen op de plassen van Vlietland of een moie tocht door de polder. 

Zeilboot
De bootverhuur van Vlietland verhuurt Optimisten voor de jongste zeilers, Topazen (zwaardboot) voor de de snelle zeilers en Polyvalken (kielboot) voor de “gezelligheids-zeilers”.

Kano
In het recreatiegebied zijn vele leuke kanoroutes te vinden. Maar ook in de omgeving is van alles te ontdekken. Bij de bootverhuur kunt u 1-persoons, 2-persoons, 3-persoons en 10-persoons kano’s huren. 

Roeiboot
De roeiboot is leuk voor ieder moment. Romantisch met z'n tweeën of gezellig met het hele gezin.

Waterfiets
De waterfiets is geschikt voor jong en oud. Met deze kleurrijke waterfietsen kunt u heerlijk dobberen op de plas, tussendoor even zwemmen en vooral veel lol maken. 

Vaarroutes

De plas van recreatiegebied Vlietland is uiteraard een prachtige locatie om te verkennen, maar wist u dat er nog veel meer waterwegen en vaargebieden per sloep of motorboot te bereiken zijn? Maak bijvoorbeeld een mooie vaartocht door de polder of volg de Vliet naar het centrum van Leiden, de sluisjes van Leidschendam of de Kagerplassen en het Braassemermeer. Met de app of website van Sloepennetwerk heeft u de mogelijkheid om van te voren uw vaarroute te plannen. 

 

Bootverhuur Vlietland
Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5612200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscvlietland.nl