Skip to main content

Extreme Watersport

Bij Extreme Watersport bent u aan het goede adres om een adrenaline rush te ervaren. Bij de locatie in het recreatiegebied Vlietland kunt u flyboarden en flyriden. Bovendien is het mogelijk om een hoverboard en jetpack experience te ervaren. Alle instructeurs hebben jarenlange ervaring en geven vooraf de nodige instructies. Perfect voor een dagje uit met vrienden, een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. 

Flyboarden

Het Flyboard bestaat uit een board met daarop twee vaste schoenen. Onder het board zit een kunstof frame die zorgt voor het drijvende vermogen van het Flyboard. Tussen dit frame zit weer een buizenstelsel. Dit buizenstelsel bestaat uit zogeheten wateruitlaatpunten én een koppeling die de waterslang verbindt met een waterscooter. 

Flyriden

De Flyride is een watervliegtoestel dat lijkt op een jetski en wordt aangedreven door waterjettechnologie waarmee de berijder over water kan vliegen. Het waterjet-fietsapparaat heeft een boordcomputer met stabilisatietechnologie bekend als EZ-Fly. Met deze nieuwe technologie kan het apparaat zichzelf evenaren, net als hoe drones zichzelf laten zweven. Het voordeel van het implementeren van dit nieuwe systeem is dat de rijder of motorrijders met succes kunnen vliegen met weinig of geen training.

Jetpack

Een Jetpack is een apparaat die als een rugzak op de rug gedragen wordt en wordt bestuurd met 2 hendels. I.v.m. de veiligheid heeft de instructeur de controle over het gas. Jetpacken is lastiger te leren dan Flyboarden of Hoverboarden, maar dat maakt het juist zo spectaculair! De Jetpack wordt aangedreven door een waterscooter die water door de slang en uit de doorzichtige sproeiers aan de zijkanten van de Jetpack leidt. De instructeur zit op de achterkant van de waterscooter, hij geeft de Jetpack kracht en juicht de vlieger toe terwijl ze vliegen.

Hoverboard

Altijd al eens een boardsport willen proberen? Op waterkracht op en boven het water vliegen met een Hoverboard. Door je gewicht te verplaatsen kan je bewegen boven het water en kan je snelheden behalen tot wel 30 kilometer per uur. 

 

Extreme Watersport
Rietpolderweg 1c
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 06-54710470
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.extremewatersport.nl