Skip to main content

Bootstalling en -reparatie

Binnen recreatiegebied Vlietland vindt u meerdere havens waar u uw boot kunt stallen. Er is een binnenhaven en twee buitenhavens in Vlietland. De binnenhaven is gelegen aan de Vlietlandmeren en de buitenhavens zijn gelegen aan de Vliet (Rijn-Schiekanaal). 

 Jachthaven Watersportvereniging Leidschendam & omstreken

Watersportvereniging Leidschendam en omstreken

Jachthaven Watersportvereniging Leidschendam & omstreken, een buitenhaven direct gelegen aan de Vliet, telt meer dan 300 ligplaatsen in allerlei formaten. Van sloep tot zeilboot, bij deze jachthaven komt u van alles tegen. Als lid én passant komt u niets tekort, want hier vindt u mooie faciliteiten. Het moderne clubgebouw is in 2005 geopend en van alle gemakken voorzien. U kunt hier niet alleen terecht voor een drankje en een hapje, maar ook voor de sanitaire voorzieningen. De jachthaven heeft een droge en natte winterstalling. De vereniging is in het bezit van een helling, een hellingwagen en een tractor waarmee de vaartuigen 'op het droge' worden gezet en weer te water worden gelaten. 

Rietpolderweg 12
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5611989
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wvleidschendam.nl 

Haven Vlietland

Haven Vlietland

Haven Vlietland, de binnenhaven aan de plas van Vlietland, heeft zo’n 300 ligplaatsen met of zonder zijsteiger voor boten (van maximaal 7 meter) in het water. Voor de kleinere zeilboten heeft de haven 100 plekken op de kant voor zwaardboten en Optimisten. In de haven hebben zij een beperkt aantal ligplaatsen vrij voor passanten. U kunt op de boot slapen of een plek reserveren op de naast de haven gelegen camping. Ligplaatshouders kunnen hun boot ook in de winter bij Watersportcentrum Vlietland stallen. 

Rietpolderweg 11
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5612200
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.wscvlietland.nl 

Vlietland Jachtservice

Ad Spek Watersport haven

Het jachthavencomplex Vlietland Jachtservice met een oppervlakte van ruim 15.500 m² beschikt over 310 open en overdekte lig- en stallingsplaatsen. Voor reparatie, onderhoud, zomer/winterstalling, korte stalling, een ruime sortering watersportartikelen en bemiddeling bij aan- en verkoop van uw boot bent u bij Vlietland Jachtservice van harte welkom. Daarnaast bieden wij tevens een ruim aanbod van zowel supverhuur als supworkouts en -clinics. 

Rietpolderweg 2-6
2266 BM Leidschendam
Telefoon: 071-5613616
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.vlietlandjachtservice.nl