Skip to main content

Windsurfvereniging Vlietland

 

Windsurfvereniging Vlietland is een actieve vereniging waar jong, oud, beginner en gevorderd samen kunnen genieten van windsurfen. Heeft u nog nooit gesurfd? De ervaren instructeurs leren u in een paar uur de basis. Alles wat daarna komt kunt u leren tijdens de clubtrainingen. Heeft u (nog) geen spullen? Geen probleem! Als lid van de vereniging  kunt u ook gebruik maken van de spullen van de club.

Windsurflessen

Heel het seizoen wordt er wekelijks windsurfles gegeven door de instructeurs van Windsurfvereniging Vlietland. Tijdens de introductieles leert u in drie uur de basis van het windsurfen, ook als u nog nooit op een plank heeft gestaan. U leert hoe u weg kunt varen en hoe u weer terugkomt op de plek waar u bent gestart. U kunt kiezen uit twee soorten lessen: de kennismakingslessen (drie personen per instructeur) en privélessen (één-op-één les). 

Trainingen

Kunt u al surfen, maar heeft u nog steeds moeite met de beachstart, de waterstart of het afmaken van een goede powergijp? Dan kunt u langskomen op de trainingsavonden. Elke dinsdagavond van het begin van de zomertijd tot eind september kunt u meedoen. De trainingen gaan altijd door. Zelfs met onweer in de lucht, want dan wordt het alternatieve programma uit de kast gehaald. U komt dus nooit voor niets naar Vlietland. 

 

Windsurfvereniging Vlietland
Locatie: surfstrand Vlietland
Website: www.windsurfverenigingvlietland.nl